Mähler-bloggen

Idag på styrelsemötet i Mähler släktförening bestämdes att föreningen ska skapa en blogg där olika saker rörande Mähler-släkten kan berättas. Det kan vara gamla berättelser, fotografier, aktuella aktiviteter i föreningen t.ex.

Vi tar tacksamt emot förslag på blogg-inlägg från alla intresserade. De kan skickas till Magnus Johansson på adressen magnusjohansson[snabel-a]adals-liden.net. Vi kan också dela ut inloggningar de de som är intresserade av att själva skriva blogg-inlägg.

Välkommen!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>