Vårstädning vid Smedjan

I kväll var det den traditionella vårstädningen vid Mählers smedjan. Vi var omkring tio personer som krattade och röjde upp lite intill smedjan, därefter blev det styrelsemöte med fika. Fokus på mötet låg bl.a. på den kommande kulturdagen som ska hållas vid smedjan. Denna dag är planerad till den 3 juli klockan 11:00–14:00. Vi återkommer inom kort med program, men förhoppningen är att kunna ha en smed i aktion denna dag.Värstädning_2010

This entry was posted in Smedjan. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>